Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Matricák képes leírás - Autófólia.tlap.hu
részletek »

Matricák - Autófólia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autofolia.tlap.hu » Matricák
Keresés
Találatok száma - 14 db
3D Matrica

3D Matrica

3D műgyantás matrica közvetlenül a gyártótól. Dombormatrica, csúcsminőségű (import) műgyanta felhasználásával. Nem sárgul, nem törik, nem keményedik! UV stabil, időjárásálló... Mint Magyarország (a BRANDING eme szegmensének) egyik piacvezető cége, büszkén kijelenthetjük, hogy valamit jól csinálhattunk... Valamit nagyon jól csinálhatunk, mert egyes versenytáraink már minket idéznek, galériánkból halászott képekkel próbálják feldobni weboldaluk, ötleteink másolják, figyelik minden mozzanatunk... Áraink, termékeink minősége, gyártási sebességünk már csak részleteiben reprodukálhatók. Folyamatosan bővülő, visszatérő, elégedett ügyfélkörünk is ezt támasztja alá. Cégünk tevékenységével kifejezetten a reklámipart, azon belül is az emblémagyártást, védjegy kivitelezést, speciális feliratok megvalósítását és az ehhez kapcsolódó területeket célozta meg. Szakterületünk a speciális, egyedi emblémák tervezése, kivitelezése és gyártása. Több mint 15 éve gyártunk 3d műgyantás matricát. Az elmúlt évek folyamán folyamatosan bővítettük kínálatunkat, így lassan teljesen lefedve az iparág adta lehetőségeket. Természetesen folyamatosan kutatjuk az új technikákat, hogy minél több lehetősége legyen választani. Tudtunkkal Magyarországon egyedül mi foglalkozunk ennyire kiemelten és mélyen az emblémázás eme területével. Termékeinkkel kiemelheti az eladásra (reklámozásra) szánt portéka

3D Műgyantás matricák

3D Műgyantás matricák

Az eljárás lényege, hogy, egy egyszerű (műanyag alapú), hagyományos öntapadós matricára egy tökéletesen víztiszta, 2-3 mm műgyantaréteget viszünk fel. A kétdimenziós felirat a kristálytiszta műgyanta felhasználásával háromdimenzióssá, elegáns megjelenésűvé válik. Az elkészítéshez import, poliuretán alapú műgyantát használunk. Felhasználási területek: - autó emblémának, gyári védjegyeknek, jelzőtáblának, címereknek, - kitűzőnek, ajándékokra, kulcstartóra, táskára, - tollra, tolltartóra, gépekre, berendezésekre, - TV-re, monitorra, üvegekre, bútorra, levelekre, névjegyekre, noteszokra, könyvekre, játékokra, dobozokra, dekorációhoz, - órákra és még sok más termék és berendezés tartós és dekoratív emblémázására.

Autódekor

Autódekor

Cégünk 1994 óta foglalkozik autódekorációk tervezésével és kivitelezésével, melyeket a piacon található legjobb minőségű speciális autófóliákkal készítünk. Cégautók ill. flották dekorálását gyorsan, kíváló minőségben végezzük. Fő profilunk az autódekoráció, matrica gyártás és dekoráció, de komoly tapasztalattal bírunk autók teljes vagy részleges felületeinek fóliával történő bevonásában, akár fotóminőségben nyomtatott grafikával is.

Blue Wall

Blue Wall

reklám, Győr, reklám győr, logo, logó, arculatterv, névjegykártya, autódekoráció, autódekoráció győr, autómatrica, matrica, fólia, nyomtatás, digitális nyomtatás, digitális nyomtatás győr, szórólap, ablakfólia, Bluewall Reklám ás Dekorációs Bt.

CarbonDecor - Thomy Folia

CarbonDecor - Thomy Folia

Szereted követni a divatot az autózás területén? Idős, unalmas autódat kicsit vagy komolyabban feldobnád? Autód törött műanyag alkatrészeinek javítási nyomait eltüntetnéd?

Dekor Pityu

Dekor Pityu

Törökdekor, Cégem kirakat, épület, autó dekorációval foglalkozik. Bannerek, molinók, reklámtáblák, szórólapok, névjegykártyák gyártásával és tervezésével.

Keressen pénzt autójával

Keressen pénzt autójával

A carprom a reklámozás új arculatát mutatja be: - Az általunk képviselt reklámozási forma mindig jelen van az utakon menet közben és álló helyzetben egyaránt. - Az autókon elhelyezett reklámokat mindig látjuk, közelebb viszik mindenkihez a reklámozott cégeket, akciókat, termékeket. - Az esztétikusan megszerkesztett reklámok figyelemfelkeltők és jól megjegyezhetők, mint egy kép formájában rögzülnek, akkor is ha nem akarjuk.

Hirdetés
Matrica mánia

Matrica mánia

Itt mindent megtudhatsz a matricákról, azok készítéséről. Webshopunkból egyszerűen rendelhetsz kész matricáink közül. A piros menüpontok alatt a matricagyártás különböző módjairól olvashatsz és arról, hogy cégünk milyen szolgáltatásokkal áll megrendelői rendelkezésére! A sárga menük alatt kedvedre válogathatsz matricák, dekorszettek, szélvédő feliratok, pólók és egyéb kiegészítők közül, melyeket online megrendelhetsz, és postai utánvéttel már küldjük is! Az menükbe lépve felül bordó színű almenük jelennek meg, ahol témakörökre bontva találod meg a matricákat. (A kereső mezőbe írt szöveggel kereshetsz is) Ha egyedibbé - sportosabbá, elegánsabbá, vidámabbá - szeretnéd tenni autód megjelenését, ezt megteheted egy látványosan megtervezett és igényesen kivetelezett autódekoráció segítségével. Állunk rendelkezésedre autódekorációk tervezésével, látványtervek készítésével és kivitelezésével - a legjobb speciális autófóliákkal. Autók teljes vagy részleges felületeinek fóliával való beborítását is elvégezzük, akár fotóminőségben nyomtatott grafikával is. Ha nincs elképzelésed, válogathatsz kész dekorszettjeink közül, de az autógyárak eredeti matricáiból is csemegézhetsz.

SKYDESIGN

SKYDESIGN

Autódekoráció, matricák tervezése kivitelezése

WTN Technic

WTN Technic

WTD alapanyagok. mindenre ami fényezhető. Karbon, fa, állat mintázat. Kevlár és fabetétek. VTN Víz Transzferes Nyomás. Ragasztós fólia már a multé., karbonfólia, egyedi fényezés, különleges fényezések házilag elkészithetö. optikai tuning mindenkinek, olcso megoldások, víztranszferes nyomás

Tuti menü