Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autófólia linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Autófólia - Chiptuning [2. oldal]
részletek »

Autófólia képes leírás: Autófólia - Chiptuning [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: autofolia.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 84 db
Autófólia - Török

Autófólia - Török

Autófólia, és felragasztva. Nem csak sötétít, megjelenést kölcsönöz. De nem csak ennyi funkciója van. Egy jó minőségű autófólia még a fogyasztást is csökkenti. Gyermeket fuvarozóknak szinte kötelező az ilyen jellegű védelem. Szállítóknak sem érdemes kihagyni védi az árut a közvetlen napsugárzástól. Törökéknél még egy-egy akciót is megcsíphet.

Autófólia LLumar

Autófólia LLumar

A LLumar fóliák arra lettek kifejlesztve, hogy esztétikusabbá varázsolják autónk kinézetét, valamint védelmet nyújtanak a nap melege és a vakítása ellen, továbbá alkalmazásukkal csökkenthetjük a baleset vagy betörés esélyét. A napsütésben való autóvezetés fáradtságot, a szem megterhelését valamint a koncentráció csökkenését eredményezi. A LLumar fóliák kiszűrik a nap melegét és a vakítást, de beengedik a világosságot, ezáltal egy tisztább, komfortosabb kilátást eredményeznek. A LLumar autófóliák alkalmazásával az autó belső tere hűvösebbé és komfortosabbá válik, ennek megfelelően a légkondicionálót is kevesebbet kell üzemeltetni. Speciális alkotórészeinek köszönhetően a fólia akár 99,9 százalékban kiszűri a nap káros UV sugarait az autó belsejének megőrzése és a bőr UV által okozott megbetegedések elkerülése érdekében, melyeknek legnagyobb veszéllyel a hat hónaposnál kisebb gyermekek vannak kitéve. További részletek: UVShield Legújabb, PI jelölésű, kerámia autóüveg fólia sorozatunk az ipar egyik legfejlettebb fóliája. biztosítják az elektromos berendezések zavartalan működését, csökkentik a hőmérsékletet az infravörös sugarak kiszűrésével és természetesen tökéletes UV szűrő

Autófólia Pécs

Autófólia Pécs

Fóliázás nem csak autón, de kirakati üvegen, ablakon és bármilyen felületről legyen szó. Cégünk digitális színes nyomtatást vállal, akár poszter, akár plakátról van szó. Emellett molinó és egyéb reklámtábla tervezését kivitelezését vállaljuk. Kültéri irodák kirakatdekorációja, megállítótábla és egyéb marketingeszköz, nem jelent problémát számunkra. Alacsony áron, magas színvonalon és minőségben dolgozunk. Várjuk ajánlatkérését!

Autófóliáról mindent

Autófóliáról mindent

Üdvözöljük a SkyFol Shark autófóliák világában. Nálunk minden megoldást megtalál, legyen szó akár olcsó, de színtartó belátásvédelmi ablakfóliáról, vagy egyedi technológiájú, teljesen világos, de ultra-hővédő speciális autófóliáról. Büszkén kínáljuk Önöknek az alábbi sorozatokat: Shark RS: Mélyszínezett belátásvédelmi fólia az autó megjelenésének javítása, és a betekintés elleni védelem érdekében. Shark HP: Klasszikus színezett-fémezett fólia széles körű előnyökkel. Shark NT: Prémium minőség. Az egyik legmodernebb rétegtechnológia gyártás, az egyik legtartósabb szabadalmazott színezés. Shark IR: Teljesen új technológia, mely víztiszta megjelenés mellett a legerősebb hővédelemre képes hazánkban. Magyarországon a törvényi szabályozások értelmében a fólia hivatalosan a B oszlop mögötti üvegfelületeken helyezhető el. Első oldalsó üvegek esetében minimum 70%, első szélvédőnél minimum 70% látható fényáteresztés az előírás, mely értékeket már sokszor a gyári üvegszínezések is túllépik. A SkyFol Shark autófóliák garanciális vállalásai kizárólag abban az esetben érvényesek, ha az ügyfél rendelkezik hologramos műbizonylattal.

Autófóliázás - Bégé Dekor Kft.

Autófóliázás - Bégé Dekor Kft.

Autófóliázás felsőfokon a Bégé Dekor Kft. jóvoltából. Kiváló minőségű alapanyagokat használnak fóliázáskor. Amellett, hogy gyorsabb és tisztább, mint a hagyományos fényezés, sokkal olcsóbb is. Rengeteg féle fólia(kaméleon, karbon, szálcsiszolt, víztiszta, nyomtatott, üvegtető hatású, stb.) felhelyezését vállalják. Az autófóliázáson kívül, motorfóliázást is vállalnak, kedvező áron. Árajánlatkérő űrlap is található az oldalukon. A cég telephelye Budapesten, a XIV. kerületben található, kényelmesen megközelíthető helyen.

Autófóliázás Vas megye

Autófóliázás Vas megye

Ma már az autó és épületek fóliázása nem számít újdonságnak. Hővédelem,esztétika,bizton ság,fakulásvédelem. Mindenki kiválaszthatja a neki megfelelő színárnyalatot. A fóliázás már nem a sufniban folyik. Képzett szakemberek végzik.Műbizonylatot állítanak ki,garanciát adnak a fóliára.

Autók szinezése fóliával

Autók szinezése fóliával

Miért? Több okát tudnánk felsorolni annak, hogy ki és miért dönt amellett, hogy autójának színét megváltoztatja. De nem is az okok a fontosak hanem a lehetőségek amik az alábbiak és igencsak korlátozottak. Az okokra majd lejjebb térünk ki, amikor már túl vagyunk a lehetőségeinken.

Autókárpit Stúdió

Autókárpit Stúdió

Minőségi precíz autókárpitozás új és veterán járműveken. Oldtimer autókárpit és autóbőrözés. Autókárpitos műhelyünk garancia a minőségre, reális autókárpit árak. Felmerül Önben a kérdés, miért éppen a Carpitstudio a legjobb választás? Mert ha már pontos elképzelése van autója belsőjéről, mi megvalósítjuk. Amennyiben tanácstalan, mi segítünk a tervezésben, szaktanácsokkal látjuk el Több száz szín és anyagminta áll rendelkezésére, az anyagok beszerzéséről mi gondoskodunk Reális árakkal kalkulálunk A precíz, pontos, igényes kivitelezés garantált

Autómatrica, autófólia

Autómatrica, autófólia

Autó és motor matrica cégeknek és magánszemélyeknek, hölgyeknek és uraknak, autóparkok részére egyaránt országosan. Vállaljuk virágos, nonfiguratív, sport tuning, logó és egyéb autómatricák megtervezését és kivitelezését felragasztással együtt garanciálisan. Ezen kívül teherautó, kisbusz, buszok, repülő, hajó, vitorlás és sárkányrepülő matrica kedvező áron.

Hirdetés
Autótuning apróhirdetés

Autótuning apróhirdetés

Eladó gumi, felni, használt alkatrészek és tuningok ingyenes hirdetése.

Autótuning webáruház

Autótuning webáruház

A http://www.oktuning.hu/ oldalon gépjárművek optikai - futómű - chip - motor - felni tuning lehetőségeinek tájékoztatója, felszerelések, baleset megelőzési hírek, tanácsok az ORFK - OBB támogatásával, autós hifi és navigációs berendezések tájékoztatói, a webáruházban különböző tuning alkatrészek várják az oldal látogatóit.

Autóüveg Kft.

Autóüveg Kft.

Cégünk Kecskeméten, 1992-ben Autóüveg Kereskedelmi és Szolgáltató Kft néven alakult. Jelenleg Kecskeméten a Ceglédi út 38-ban van 500 m² raktárunk és beszerelő műhelyünk. Eredetileg német-magyar tulajdonosokkal alakult meg a cég, majd az előbbi kiválásával tisztán családi vállalkozássá alakult. Kezdettől fogva eladással és beszereléssel is foglalkozunk, és ez utóbbi adja ki a forgalmunk nagyobbik részét. Működési területünk kb. 50-60 km-es sugarú körre terjed ki. Ügyfeleink többsége magánszemély, illetve több fuvarozó cég és egyéb vállalkozás vagy szervíz is tőlünk vásárol. Jelentős mennyiségű, saját üvegkészlettel rendelkezünk: kb. 2000 db első szélvédő, mintegy 300 db hátsó és 500 db oldalüveg a készletünk. Kittekből, keretekből kb. 500 db van raktáron. Általában a ritka, egyedi üvegek beszerzése is megtörténik egy-két hét alatt, de folyamatos beszállításunk révén akár 24 órán belül tudjuk rendelni az esetlegesen hiányzó alkatrészt. Cégünknél a négy tulajdonos tagon kívül egy munkafelvevő, kárfelvevő adminisztrátor és négy szakképzett beszerelő illetve raktáros dolgozik. 1996-óta a jelenlegi telephelyünkön lévő műhelycsarnok teljes átépítésével, felújításával mára igazán kultú

BASA üvegfólia

BASA üvegfólia

A Basa üvegfólia mögött több mint 15 éves szakmai múlt áll, ennek köszönhetően nagy gyakoralti tapasztalattal végzünk minden munkát. Termékeinkre egy-öt év teljeskörű garanciát vállalunk. A világ vezető síküvegfólia gyártóinak (CPF Films, LLumar fóliák) termékeit forgalmazzuk, melyek megtekinthetők bemutatótermünkben. A fóliákat minden esetben az egyedi igényeknek, és a helyi adottságoknak megfelelően, a műszaki lehetőségek határain belül készítjük. Árainkat a piaci viszonyok, és a nyújtott szolgáltatás minőségének figyelembe vételével, kedvező ár - érték arányt biztosítva alkotjuk. Az üvegfólák védelmet nyújtanak a túlságosan erős fény, és hő ellen, de bizonyos betörésvédelmi funkciót is ellátnak. Az általunk használt biztonsági fóliák a MABISZ által bevizsgáltak, és ajánlottak, amit az általunk kiadott tanúsítvány igazol. Foglalkozunk továbbá: * Egyéb árnyékolástechnikai megoldásokkal: Árnyékolástechnika * Gépjárművek speciális jelölésével: PermanentMark Kérjük tekintse meg kedvezményeinket feltünteő oldalunkat: Kedvezmények. Nyitvatartásunk: Hét főtől - péntekeig: 8 - 16 óráig. Figyelem! Ez az időpont eltérő is lehet,ha éppen külső munkán vagyunk.Ezért célszerű elötte időpontot egyeztetni!

Blue Wall

Blue Wall

reklám, Győr, reklám győr, logo, logó, arculatterv, névjegykártya, autódekoráció, autódekoráció győr, autómatrica, matrica, fólia, nyomtatás, digitális nyomtatás, digitális nyomtatás győr, szórólap, ablakfólia, Bluewall Reklám ás Dekorációs Bt.

CarbonDecor - Thomy Folia

CarbonDecor - Thomy Folia

Szereted követni a divatot az autózás területén? Idős, unalmas autódat kicsit vagy komolyabban feldobnád? Autód törött műanyag alkatrészeinek javítási nyomait eltüntetnéd?

Cégünk épület -és gépkocsifóliázással foglalkozik

Cégünk épület -és gépkocsifóliázással foglalkozik

Szolgáltatásainkkal és a közel harminc éves tapasztalatunk alapján lehetőséget szeretnénk kínálni üzleti partnereink egyedi elképzeléseinek megvalósításában pl: - Reklámtáblák, Dekorációk, - Digitálisnyomtatás, kisszériás plakátnyomtatás - Épület fóliázás - Gépkocsi fóliázás - Gépjármű dekorációk - Tűzfalfestés, csarnokreklám (lindab lemezre is) - Parkolók, közlekedési útvonaljelőlés, Kressztáblák -Reklámtáblák, Dekorációk Grafikák, emblémák, feliratok, készítését vállaljunk, mindenféle anyagokkal illetve anyagokra (falra, kirakatra, megállító táblára, élvilágított gravirozott plexire, információs rendszerekre, világító és egyéb reklámtáblára, molinóra, bannerfelületekre, padlóra, mágnesfóliára, stb..) Készítünk számítógéppel vágott, öntött és hengerelt műanyag fólia kivágását bel- és kültéri alkalmazásokhoz. (pl. útbaigazító jelzésekhez, felíratok és grafikák, kiállítási standdekorációk, járműdekorációk.) fényes és matt fóliából. kis- és nagyméretű táblák - világító táblák (plexi és feszített fóliás kivitelben) * - molinó és banner készítés (négyszíncolor képpel is) * -Digitálisnyomtatás * Digitális nyomtatás kül és beltéri felületekre, minden méretben

Chiptuning

Chiptuning

Minden ami a Chiptuningal kapcsolatos. A Chiptuning egyfajta motor tuning, de sokkal több ennél. A Chiptuning egyszerre jár, teljesítménynövekedéssel de ennek ellenére fogyasztás csökkentéssel is. Itt minden olyan tuti linket megtalálsz, ami érdekelhet a Chiptuning témakörben, legyen szó forgalmazókról, teljesítmény adatokról vagy akár leírásokról vagy fórum témákról! Chiptuning - az optimális működésről és fogyasztáscsökkentésről, annak lehetőségeiről adunk átfogó tájékoztatást. A legfontosabb információk helye.

Tuti menü