Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Dekor Autófólia képes leírás - Autófólia.tlap.hu
részletek »

Dekor Autófólia - Autófólia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autofolia.tlap.hu » Dekor Autófólia
Keresés
Találatok száma - 5 db
Dekorációs üvegfóliák

Dekorációs üvegfóliák

A Decour fóliák segítségével izgalmasabbá változtathatja üvegfelületeit. A Decour fóliákkal izgalmasabbá változtathatja üvegfelületeit. Elegáns üvegek Profi térelválasztás Izgalmas megjelenés Időtálló, poliészter alapanyag Milyen előnyökkel jár az autófóliázás? Nem fogja melegíteni a nap menet közben! Gyermeke sokkal kényelmesebben fog utazni! Védve lesz az üvegtöréskor szétrepülő szilánkoktól Nem fognak belátni a hátsó ülésekre és a csomagtérre! Teljesen védve lesz az UV sugárzástól!

iPixel Digitális nyomda: Dekor autófólia

iPixel Digitális nyomda: Dekor autófólia

Ipixel Digitális Nyomda és Grafikai Stúdiónkban (IV. ker.) autók teljeskörű és kreatív dekorálását vállaljuk. Designos autófóliák és autó matricák tervezése, legyártása és felhelyezése egyaránt szolgáltatásaink körébe tartoznak. Így ha nincs jó ötlete, mi segítünk ennek kitalálásában is. Várjuk szíves árajánlat kérését és megrendelését.

JAC Perforált matricák

JAC Perforált matricák

Cégünk 1990 óta áll a nyomdák szolgálatában. Kiemelkedő szerepet töltünk be az íves öntapadó anyagok forgalmazásában. A magyar igények több mint 65%-ka cégünk közreműködésével jut el a felhasználókhoz. Az Avery Dennison Jac és Fasson márkanevű termékei alkotják készleteink gerincét, de más olcsóbb kínálat is megtalálható raktárunkban. Alapanyag- és méretválasztékunk európai mértékkel is egyedülálló. Nyomdafestékeket a SIEGWERK, a Jänecke Schneemann és a SICPA cégektől importáljuk. A SIEGWERK esetében ki kell emelnünk a biztonsági festékek mellett, az UV flexo, az endlos valamint az íves ofszet festékeket, míg a J+S ajánlatában az UV flexo mellett a vizes flexo forgalmunk érdemel említést. A SICPA biztonsági festékei teljes védelmet nyújtanak a hamisítások ellen, a SICPA szállítja többek között az Euro és az Amerikai Dollár festékeit. A SkyFol Cougar autóbevonó fóliák, JAC Sign plotterfóliák, JAC és Ritrama Inkjet nyomtatható fóliák és Klöckner Pentapast kemény PVC és PP filmjei a reklám grafika területén kerülnek felhasználásra. A fenti profiltól némileg elüt, de számunkra fontos a Skyfol hő-és fényvédő, valamint a biztonsági fóliák forgalmazása. Az autós,- épület- és biztonsági filmek hazai értékesítésére országos hálózatot építettünk ki. /További információk érdekében keresse fel a Skyfol honlapot!/ Termékeink a specialitások kivételével általában raktárról kaphatók. Sajá

Linea Dekor

Linea Dekor

A Linea-Fix ablak és tükörfelületek dekorációjára alkalmas műanyag fólia. Elektrosztatikus tapadásának köszönhetően alkalmazása egyszerü.

PLAKAT-NYOMTATATAS.HU - jármű dekoráció

PLAKAT-NYOMTATATAS.HU - jármű dekoráció

Kis- és nagyformátumú nyomtatás kültérre és beltérre, vizuálkommunikációs nyomatok gyártása, autódekorálás, plakát ? poszter - ponyva ? molinónyomtatás, öntapadó- fólianyomtatás, digitális, szita, és ofszet technológiákkal. Élvilágító táblák, lézergravírozott dekorációs elemek.

Tuti menü