Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autófóliázó cégek képes leírás: Starfolia - Wellness [3. oldal]
részletek »

Autófóliázó cégek: Starfolia - Wellness [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: autofolia.tlap.hu » Autófóliázó cégek
Keresés
Találatok száma - 38 db
Starfolia-Dorog

Starfolia-Dorog

Cégünk okleveles Skyfol telepítő.Autó- és épületüveg fóliázással foglalkozik.8év tapasztalat van a hátunk mögött,ez garancia a minőségi munkavégzésre,amely megmutatkozik az ügyfélkör elégedettségén.Foglalkozunk biztonsági és dekor fóliázással is ,valamint Paintgard karosszériavédő fóliát is telepítjük.Hivatalos műbizonylatot,és garanciát adunk az általunk telepített fóliákra.

Tuningolni akarsz

Tuningolni akarsz

Fényvédő- és biztonsági fólia Minimális anyagi befektetéssel növelheted autód esztétikai megjelenését, utazási komfortját, sőt akár biztonságát is! * a hőenergia akár 66,9 %-át elnyeli, ezáltal jelentősen csökkenti a napon hagyott autó felmelegedését. * véletlen vagy szándékos üvegtörés esetén egyben tartja az üveget, lecsökkentve a sérülés és a károkozás nagyságát. * a gyakran vakító ragyogást 96 %-ban képes csökkenteni * kiszűri a káros UV sugárzás akár 99 %-át * egyes fóliák tökéletes belátásvédelmet biztosítanak * bárhova alkalmazható 24 fajta szín és árnyalat * minden fólia karcálló réteggel bevont, melynek következtében teljesen karc mentes marad Autó fóliáink a Gépjármű Felügyelet "H" minősítésével rendelkeznek. Biztonsági fóliáinkkal megakadályozhatod az üvegen keresztül történő gyors behatolást. Teljesen láthatatlan karosszériavédő fóliáink hatékonyan ellenállnak a kő-felverődéseknek, védik a küszöböket és egyéb elemeket az esetleges karcolásoktól. Lencsevédő fóliánk alkalmazásával elkerülhető a kő-felverődés okozta lámpasérülés.

Üvegfóliázó

Üvegfóliázó

Hővédelem Manapság az építészek sok üveget használnak, mivel szeretünk átlátszó falak között élni. Élvezzük a főleg az ablakok miatt beszorult hőt csökkentő légkondícionáló hatásait. A központi légkondícionálókkal előfordul az is, hogy a helyiség egyik része túl hideg, míg a napfényes rész túl meleg. A ThermoProtect ablakfólia a tökéletes megoldás felmelegedés ellen: kiegyensúlyozza a hőpontokat, így az egész épületben egyenletes hőmérsékletet tesz lehetővé. Amennyiben tartózkodási helyét kényelmesebbé szeretné tenni, vagy csak sok pénzt szeretne megtakarítani, válassza a SkyFol ThermoProtect ablakfóliát! Ne feledje, nyáron a légkondícionáló elektromos árammal működik, ami igen drága erőforrás. Az üvegfóliába történő befektetés rövidesen nyereségessé válik. Ragyogásvédelem Ragyogás a neve annak a hatásnak, minek keletkezésekor egy agresszív fénysugár miatt nem látható a képernyő például, vagy csak egy pillanatra megvakolunk. A ThermoProtect ablakfóliák az üveg által áteresztett látható fény szűrésével ragyogásvédelmet nyújtanak. UV-védelem Az UV-sugárzás ártalmas az egészségre, számos súlyos bőrbetegség, beleértve a bőrrák kiváltó oka. Több tényező, mint pl. a naphő, látható

Wellness Design Stúdió

Wellness Design Stúdió

Vállalati gépjárművek ma már elképzelhetetlenek céges arculatba illeszkedő feliratozás vagy logó nélkül, hiszen így nagyon olcsón juthatunk olyan reklámhoz, amely folyamatos mozgásával nagy területekre képes eljuttatni az információt. A mai kor igényeinek megfelelően rengeteg színű és típusú PVC öntapadós matricát, fóliát lehet beszerezni, így teljesen arculati színekbe és formavilágba illeszekdő gépjármű dekorációt tudunk létrehozni. Az autók dekorálását a tartalomtól és a céltól függően három alapvetően eltérő típusú fóliából végezzük. Kampányszerű reklámoknál könnyen visszaszedhető, közepes élettartamú (3 éves), tartós felhasználás esetében nagy tapadású, hosszú élettartamú (10 éves), míg teherautók ponyváira külön e célra kifejlesztett rugalmas - ponyva matrica - öntapadós matricát használunk fel. Széles formátumú (137 cm) vágó- nyomtató gépünk segítségével kamionok, teherautók nagy felületeire is könnyen, gyorsan és hatékonyan tudunk dolgozni.

Tuti menü